3.jpg

Манифестације:

Отворене „Изложба цвећа и дендро материјала и Изложба домаће радиности“

Данас, 29.09.2017. године у наставку сајамских дана Ниш-2017, отворене су две изложбе на Тргу Краља Милана. Град Ниш Секретаријат за пољопривреду као главни организатор и Удружење „Цвет југа“ организују изложбу цвећа и дендро материјала, а са Удружењима „Медијана, Извор, ЕтноАрт и Актив жена града Ниша“ изложба домаће радиности. Циљ ових манифестација је да се промовишу [...]

Почели сајамски дани Ниш-2017

У организацији Града Ниша, градске управе, Сакретаријата за пољопривреду данас 26.09.2017. год. почели су сајамски дани. Прва зложба је традиционално „Изложба меда и пчелињих производа, здраве хране и лековитог биља“, која траје до четвртка 28.09. Уз учешће 20-так излагача из три мишка урдужења узели су и произвођачиздраве лековитог биља и биљних производа.

Сајамски дани Ниш-2017

Град Ниш, Секретаријат за пољопривреду и ове године организује сајамске дане ниш-2017. У оквиру сајамских дана биће организоване две изложбе. Прва је Изложба меда и пчелињих производа, здраве хране и лековитог биља, друга изложба је Изложба цвећа и дендро материјала и Изложба домаће радиности. Место одржавања је Трг Краља Милана, испод монтажне хале која ће [...]

Студијска посета пољопривредника на 84-ти међународни сајам у Новом Саду

Настављајући вишегодишњу праксу посете највећој пољопривредној смотри „84. међународни пољопривредни сајам у Новом Саду“ Град Ниш је преко Секретаријата за пољопривреду и ове године организовано студијску посету за све заинтересоване пољопривреднике са територије града Ниша.

ПОЧЕЛА МАТЕЈЕВАЧКА БЕРБА

У центру села Доњи Матејевац, општина Пантелеј, манифестацијом „Матејевачка берба 2013“обележен почетак бербе грожђа у овом крају. У организацији Друштва за изградњу села и унапређење сеоског живота у Доњем Матејевцу, под покровитељством општине Пантелеј и ресорне Управе за пољопривреду Града Ниша, у суботу 21. септембра организована је јавна манифестација „Матејевачка берба 2013“.