25. маја 2022.
НИШ
ГУ НИШ - СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА ПОЉОПРИВРЕДУ
ВОЛИМ СЕЛО

 Поштовани,

Пољопривредна емисија »Наша села«,   Управа за пољопривреду и развој села Града Ниша, удружења  повртара Јужне Србије и локалне  самоуправе организују   IV САВЕТОВАЊЕ ПОВРТАРА под називом »Савремена производња поврћа«   које ће се одржати у Нишу, дана 16. јануара 2015. године у Белом холу и Малој сали Дома Војске (Трг Синђелића бб, Ниш).

У стручном делу саветовања, посветићемо пажњу инсекту који је евидентиран у повећаном обиму ове године –  „мољац парадајза лат. Tuta apsoluta“, као и програму мера за субвенције у биљној производњи у 2015. години.

Према најавама, овогодишње саветовање ће отворити министарка пољопривреде и заштите животне средине проф.др Снежана Богосављевић Бошковић. а уз госте из ресорног министарства и других стручних институција,  поред повртара на скупу очекујемо и бројне произвођаче цвећа, воћаре и виноградаре.

Позивамо Вас да узмете учешће и представите своју фирму нашим повртарима у Белом холу испред сале у којој ће се одвијати предавања.

Цена закупа простора за представљање фирми је 9.000,00 динара са ПДВ-ом.

Рок за пријаве и уплату је 10.01.2015. год. или док има слободних места (Право избора места за представљање фирме стичу након доказа о уплати).

Пријаву можете преузети на линку у наставку: Пријава за IV саветовање повртара Ниш 2015

Нудимо Вам могућност да прихватањем неког од нашег  пакета истакнете Вашу фирму испред осталих:

  1. ГЕНЕРАЛНИ СПОНЗОР – уплатом од 80.000,00 динара са ПДВ-ом Ваш лого ће се наћи на сваком штампаном материјалу, у ТВ најави ће бити наглашено да је Ваша фирма генерални спонзор, термин од 30 минута за комерцијално представљање фирме и/или комерцијалну стручну тему, у сали за предавања, бесплатан штанд за представљање, као и снимање посебног прилога на самом скупу  у трајању од 3 минута као и 5 емитовања  спота ( до  20 сек.) у емисији »Наша села«.
  2. СПОНЗОР – уплатом од  40.000,00 са ПДВ-ом динара Ваш лого ће се наћи на сваком штампаном материјалу, термин од 15 минута за комерцијално представљање фирме и/или комерцијалну стручну тему, у сали за предавања, бесплатан штанд за престављање као и снимање посебног прилога на самом скупу  у трајању од 1,5 минута и 3 емитовања спота ( до  20 сек.) у емисији »наша села«.

Медијски покровитељ ће свим учесницима накнадно проследити промотивну понуду пакета за оглгашавање у периоду саветовања.

Медијски покровитељ Саветовања је пољопривредна »Наша села«, ТВ емисија о пољопривреди и селима Јужне Србије. Емисија се емитује сваке седмице на већини  регионалних и локалних тв станица Јужне и Централне Србије: ТВ Бест – Зајечар; ТВ Пирот; ТВ Зона плус – Ниш; ТВ Ритам Врање; ТВ Брус; ТВ Блаце; ТВ АЛТ – Алексинац; ТВ Ласер – Сврљиг; ТВ Клисура – Грделица; ТВ 4С – Бојник; ТВ Ideal Team – Лебане; ТВ Дискос – Александровац; ТВ Цариброд – Димитровград; ТВ Куршум – Куршумлија; ЈП ТВ Трстеник; ТВ Јефимија – Крушевац; ТВ Ћуприја; ТВ АВАКС – Лазаревац; ТВ Флеш – Аранђеловац; ТВ Соко – Цоко Бања; ТВ Босилеград  ТВ Бујановац; ТВ МостНет Прокупље; ТВ Врњачка Бања; ТВ Књажевацинфо; ТВ Енигма Пријепоље; ТВ Нови Пазар; ТВ Прибој; ТВ Рашка; ТВ Јединство – Нови Пазар; ТВ Исток; ТВ Лесковац; ТВ Бела Паланка и ТВ Власотинце.

 

 За организатора: дипл. инж. пољ. Слободан Дудић

ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ