21. јануара 2021.
НИШ
ГУ НИШ - СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА ПОЉОПРИВРЕДУ
ВОЛИМ СЕЛО

МЕДИЈА КОНФЕРЕНЦИЈА КЛАСТЕРА СИРЕВА ЈУГ

Удружење „Кластер сирева Југ“ заједно са Управом за пољопривреду и развој села Града Ниша представиће досадашње резултате у раду удружења и најавити будуће активности у просторијама Медија центра у Нишу, у четвртак, 10. новембра, са почетком у 12.00 часова.

На састанку који претходи медија конференцији представници млекара-чланова удружења из Ниша, Блаца, Лесковца, Беле Паланке, Пирота, Гаџиног Хана и Димитровграда упознаће се са резултатима истраживања потенцијалног тржишта као и са процесом сертификације производног процеса.

„Кластер сирева Југ“ је удружење које умрежава различите субјекте укључене у ланац производње сирева. Циљ овог удружења је да се производња, дистрибуција  и пласирање сирева произведених у Топличком, Нишавском, Пиротском и Јабланичком округу подигне на што виши ниво, уз постизање високе продуктивности и квалитета. „Кластер сирева Југ“ представља јединствен облик организовања произвођача, прерађивача и научних институција, чији модел се може применити и на друге облике пољопривредне производње и прераде.

Позивамо вас да упутите своју екипу ради праћења медија конференције удружења „Кластер сирева Југ“.

ПОВЕЗАНИ ЧЛАНЦИ